ELEKTRICKÉ MULTIFUNKČNÍ ZAŘÍZENÍ S AUTOMATICKÝM ZDVIHEM KOŠŮ – TLAKOVÉ
Vaření, intenzivní a šetrné, smažení, fritování, dušení, nízkoteplotní úpravy grilování, restování, opékání, konfitování, úprava sous – vide (vaření ve vakuu při konstantní nízké teplotě). Rozsah teplot: 30 °C–250 °C.
Teplota při vaření v tlaku 110°C.
Automatický a manuální režim úpravy pokrmů
Barevná dotyková obrazovka 12“s intuitivním ovládáním
Kompletní ovládání v českém jazyce
Jazykové mutace
Možnost uložení vlastních programů
Technologické postupy
Paměť pro 800 programů o 12 krocích
Zobrazování průběhu úprav na displeji
Přesné senzorické měření teplot
Indikace nastavených a skutečných hodnot
Zobrazení poruchových hlášení na displeji
Technické a servisní informace
Tlačítko Zapnutí / Vypnutí
Uzamykání obrazovky
Automatické zajištění a odjištění víka při tlakovém vaření, automatické snížení přetlaku a kondenzace páry na konci varného cyklu s odvodem kondenzátu do odpadu
Kondenzace páry je zajištěna bez nástřiku a spotřeby vody (odtlakování bez použití chlazení vodou)
© 2019 JIPA INTERNATIONAL | Tvorba webových stránek Grafické studio Designcrew